Wij zijn er altijd, voor jou

Verdien geld als host

Wat voor verblijf je ook wilt delen, met Musjroom kun je eenvoudig en veilig gasten verwelkomen. Jij hebt de volledige controle over je accommodatie. Denk aan de beschikbaarheid, tarieven, huisregels en meer.

Aan de slag

1

Adverteer je ruimte op Musjroom

Meld je aan via de website of app en word eenvoudig een host. Adverteer je ruimte en maak het beschikbaar voor duizenden reizigers en vakantiegangers.

2

ontvang gasten en verdien geld

Jij bepaalt wie jouw accommodatie mag boeken. Accepteer de aanvraag van je gasten en ontvang ze vriendelijk.

3

Beoordeel je ervaring

Om de gastvrijheid en continuïteit van de community te waarborgen kan zowel de gast als host een beoordeling achterlaten.

De ervaringen van onze hosts

De hosts bij Musjroom zijn divers. De één verhuurt bijvoorbeeld zijn of haar vakantiehuisje, chalet of gehele woning als inkomen. De ander verhuurt enkel een kamer of slaapbank om extra geld te verdienen. Wat ieder wel allemaal gemeenschappelijk heeft: Gastvrijheid. Het zal ook zeker niet de eerste keer zijn dat mensen via Musjroom vriendschappen voor het leven sluiten.

Foto van Ron en zijn vrouw

“Geweldige klantenondersteuning en gemakkelijk om al je accommodaties te integreren”

Jan

Foto van Robert

“Fijn platform met vriendelijke klantenservice. Ze zijn bereid om jou vrijwel met alles te helpen.”

Robert

Foto van Marjon en Andy

“Als verhuurder vind ik het wel fijn dat ik geen servicekosten hoef te betalen.”

Marjon

Foto van Rob en Kelly

“Erg leuk, omdat je ook nieuwe mensen leert kennen met diverse verhalen.”

Laura

Foto van Corrie

“Het leuke aan Musjroom is dat ik mensen mee help en zelf wat extra centjes genereer.”

Corrie

Foto van Patricia en Lilly

“Door te verhuren op Musjroom kan ik vaker uiteten gaan, wat ik heerlijk vind.”

Kevin

Starten als verhuurder

Hoe kan ik host worden?

Host worden kan heel gemakkelijk. Maak binnen een paar minuten een gratis account aan via de website of app, voeg een paar foto’s toe, bedenk een leuke titel en een omschrijving en start met verhuren via Musjroom.

Lees meer
Aan welke eisen moet ik voldoen om host te worden bij Musjroom

Heb je een vakantiehuisje, Bed and Breakfast, woning of ander soort verblijf? Dan voldoe je al aan de belangrijkste eis. Daarnaast geldt er een minimale leeftijd van 18 jaar.

Lees meer
Hoe kan ik mijn vakantiehuisje, Bed and Breakfast, eigen woning of een ander soort ruimte verhuren?

Maak een account aan en volg het stappenplan om een verblijf toe te voegen. Upload foto’s, bedenk een leuke tekst, bepaal je tarief en start met geld verdienen. Aan de slag.

Lees meer
Wie kan host worden bij Musjroom?

Iedereen boven de 18 jaar kan host worden. Of je nu een vakantiehuisje, Bed and Breakfast, woning of ander verblijf wilt verhuren, bij Musjroom kun je meteen beginnen met verdienen! Zowel particulieren als bedrijven kunnen zich aanmelden.

Lees meer
Wat voor type verblijf kan ik verhuren?

Via Musjroom kun je allerlei verschillende type verblijven verhuren. Denk bijvoorbeeld aan een vakantiehuisje, Bed and Breakfast, slaapbank, privé-kamer, chalet, stacaravan, appartementen, villa’s en meer. Hierbij is het wel belangrijk dat het een (veilige) verblijfplaats is.

Lees meer
Waarom zou ik host worden bij Musjroom?

Wanneer je wilt verhuren, dan kan je binnen een paar minuten gratis jouw verblijf op Musjroom plaatsen. En het beste is, je betaalt geen servicekosten, je kan de kalender koppelen met andere platforms én jij hebt controle over of je een aanvraag wel of niet accepteert. Aan de slag.

Lees meer
Wat moet ik doen om gasten te krijgen?

Voeg een verblijf toe en zorg er voor dat deze up-to-date blijft. Doordat er dagelijks veel gasten op Musjroom zoeken, zal je snel een boeking kunnen verwachten. Ook kun je de link naar jouw verblijf eenvoudig delen op social media.

Lees meer
Mag ik naast Musjroom mijn ruimte ook op andere platforms verhuren?

Ja, dat mag. Koppel in dat geval eenvoudig de kalenders om dubbele boekingen te voorkomen.

Lees meer
Kan ik ook meerdere verblijven tegelijkertijd beheren met één account op Musjroom?

Je kunt zoveel verblijven adverteren als je maar wilt. Het is gratis en eenvoudig te regelen. Per verblijf kan je precies zien hoe het zit met de beschikbaarheid en wanneer je jouw gasten kunt verwachten.

Lees meer
Hoeveel kan ik verdienen als host op Musjroom?

Hoeveel je kan verdienen is van veel factoren afhankelijk. Het soort verblijf speelt natuurlijk een grote rol, maar ook de locatie. Je bepaalt zelf het tarief en ontvangt zoveel gasten als je wilt.

Lees meer
Moet ik als host servicekosten betalen?

Verhuurders betalen bij Musjroom geen servicekosten aan hun verdiensten. Daarbij kan je gratis al je ruimtes adverteren. Om ons dienst draaiende te kunnen houden en de kosten daarvan te dekken brengen we een klein percentage servicekosten in rekening aan de gasten.

Lees meer
Hoe zorg ik ervoor dat ik goede recensies krijg?

Het zoeken van een verblijf is zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Bij het openen van de app zie je gelijk allerlei beschikbare verblijven om je alvast te inspireren. Heb je bepaalde voorkeuren, dan kan je de filter optie gebruiken.

Lees meer
Hoe zorgt Musjroom ervoor dat ik boekingsaanvragen krijg als host?

Dankzij handige marketing methodes, de continue groei in nieuwe gasten en proactieve boeking specialisten zorgt Musjroom ervoor dat je extra succesvol wordt als host.

Lees meer

Een goede foto zegt duizenden woorden

Gratis Fotografie

Maak een indruk op je gasten met kwalitatieve professionele afbeeldingen van je ruimte. Word een host en vraag nu gratis fotografie aan voor je accommodatie. Wij komen graag bij je langs.

Lees meer

Klaar om te verdienen?

Soms moet je het gewoon doen. Word vandaag nog een host

Maak een account aan en ontdek de wereld van hosten op Musjroom. Beleef nieuwe ontmoetingen, maak nieuwe vrienden en verdien extra geld doordat wij geen commissie heffen.

Maak een account

Het is gratis!