Deel je ruimte en Verdien geld

Word een host

Stel je ruimte open voor gasten en verdien geld om je spaargeld aan te vullen, geld te verdienen voor je volgende reis of om interessante reizigers te ontmoeten.

ik meld me aan

1

Adverteer je ruimte

Download de gratis app en wordt een host. Adverteer je ruimte en maak het beschikbaar voor duizenden reizigers.

2

ontvang gasten

Jij bepaat wie jouw accommodatie mag boeken. Accepteer de aanvraag van je gasten en ontvang ze vriendelijk.

3

Beoordeel je ervaring

Om de gastvrijheid en continuïteit van de community te waarborgen laat zowel de gast als hosts een beoordeling achter.

De ervaringen van onze hosts

Onze hosts bieden graag een prettige slaapplek aan verschillende reizigers die niet zozeer naar luxe verlangen, maar genieten van een warm welkom en een comfortabel bed. Niet alleen wordt de lokale bevolking hierdoor economisch ondersteund, maar er onstaan ook gezellige ontmoetingen tussen gasten en hosts. Het zal niet de eerste keer zijn dat mensen via Musjroom vriendschappen voor het leven sluiten.

Foto van Damla

“Ik vind het een geweldige app. Ik heb laatst nog een interessante gast ontvangen, erg leuk!”

Damla

Foto van Robert

“Fijn platform met vriendelijke klantenservice. Ze zijn bereid om jou vrijwel met alles te helpen.”

Robert

Foto van Marjon en Andy

“Als verhuurder vind ik het wel fijn dat ik geen servicekosten hoef te betalen.”

Marjon

Foto van Rob en Kelly

“Erg leuk, omdat je ook nieuwe mensen leert kennen met diverse verhalen.”

Laura

Foto van Corrie

“Het leuke aan Musjroom is dat ik mensen mee help en zelf wat extra centjes genereer.”

Corrie

Foto van Patricia en Lilly

“Door te verhuren op Musjroom kan ik vaker uiteten gaan, wat ik heerlijk vind.”

Kevin

Starten als verhuurder

Hoe kan ik verhuurder worden?

Je bent binnen no time een verhuurder bij Musjroom. Je dient allereerst de gratis Musjroom app op App Store of Google Play te downloaden, een account aanmaken en vervolgens aantal gegevens invullen om verhuurder te worden.

Lees meer
Aan welke eisen moet ik voldoen om host te worden bij Musjroom

Bijna iedereen kan host worden bij Musjoom zolang je ouder dan 18 jaar bent en jezelf kunt legitimeren. Heb je beschikking over een slaapplek om te verhuren? Download de app, maak je profiel compleet en adverteer jouw ruimte.

Lees meer
Hoe kan ik mijn woning, appartement, kamer of slaapbank verhuren?

Met je Musjroom-account kan je ook host worden. Als je de app opent zie je onderaan een menubalk. Klik aan de rechterkant op ‘meer’. Je ziet direct de mogelijkheid om te schakelen naar host – klik op ‘schakel’. Volg vervolgens het stappenplan om een kamer toe te voegen, foto’s te uploaden, je tarief te bepalen en start met geld verdienen.

Lees meer
Wie kan host worden bij Musjroom?

Iedereen boven de 18 kan host worden. Of je nu een particulier bent met een extra kamer, of een student met een slaapbank, bij Musjroom kun je meteen beginnen met verdienen! Behalve particulieren kunnen ook bedrijven zich bij ons aanmelden.

Lees meer
Wat voor soort ruimte kan ik verhuren?

Via Musjroom kan je verschillende accommodaties verhuren. Belangrijk is dat het gaat om een slaapplek, dus geen ruimtes voor evenementen of vergaderingen. Voorbeelden van accommodaties zijn privé-kamers, studio’s, appartementen, een gedeelde kamer, maar ook een logeerbed, luchtbed of slaapbank.

Lees meer
Waarom zou ik host worden bij Musjroom?

Hosten bij Musjroom brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo kun je via Musjroom niet-geboekte of leegstaande kamers alsnog aanbieden aan potentiële gasten. Musjroom rekent geen servicekosten, je adverteert jouw ruimte dus helemaal kosteloos. Je krijgt wekelijks uitbetaald en bepaalt zelf wie jouw ruimte mag boeken. Je ziet vooraf wie je als gast ontvangt en je houdt zelf het beheer over de beschikbaarheid van de accommodatie, je tarieven en huisregels.

Lees meer
Wat moet ik doen om gasten te krijgen?

Alles wat je moet doen om gasten te krijgen is jouw kamer adverteren via de Musjroom-app. Je upload een aantal foto’s, voegt een beschrijving toe en geeft de beschikbaarheid aan. Jouw advertentie is nu zichtbaar voor iedereen die gebruik maakt van Musjroom voor het zoeken van een overnachting en het is geheel kosteloos!

Lees meer
Mag ik naast Musjroom mijn ruimte ook op andere platforms verhuren?

Ja dat mag! Dat is alleen maar slim, zo vergroot je de kans op meer omzet en een hogere bezettingsgraad voor je accommodaties. Via de app kan je zelfs je beschikbaarheid synchroniseren met de kalender van je Airbnb advertentie.

Lees meer
Kan ik ook meerdere kamers tegelijkertijd beheren?

Je kunt zoveel accommodaties adverteren als je maar wilt. Het is gratis en eenvoudig via de app te regelen. Per kamer kan je precies zien hoe het zit met de beschikbaarheid en wanneer je jouw gasten kunt verwachten.

Lees meer
Hoeveel kan ik verdienen als host op Musjroom?

Als host kun je gemiddeld tot €449 per week verdienen. Heb je een slaapplek over? Adverteer die dan op Musjroom, je bepaalt zelf je prijs en ontvangt zoveel gasten als je wilt. Meld je nu aan als host en begin met verdienen!

Lees meer
Moet ik als een host servicekosten betalen?

Als host betaal je geen servicekosten. U bepaalt zelf de prijs van uw kamer en dat is wat u krijgt. De gasten betalen een kleine commissie aan ons, dat is alles.

Lees meer
Hoe zorg ik ervoor dat ik goede recensies krijg?

Een overnachting boeken is vrij simpel bij Musjroom. Je opent de app, kiest voor de optie ‘voor vanavond’ of een andere datum. De app laat meteen de geschikte accommodaties in de buurt zien. Let erop dat je de app toestemming geeft je locatie te gebruiken. Je kunt ook zelf zoeken naar een specifieke kamer. Vervolgens selecteer je de kamer die je wilt en stuurt de aanvraag naar de verhuurder.

Lees meer

Een goede foto zegt duizenden woorden

Gratis Fotografie

Maak een indruk op je gasten met kwalitatieve professionele afbeeldingen van je ruimte. Word een host en vraag nu gratis fotografie aan voor je accommodatie. Wij komen graag bij je langs.

Lees meer

Verdien gem. €349,- per week!

Soms moet je het gewoon doen. Word vandaag nog een host

Maak een account aan en ontdek de wereld van hosten op musjroom. Beleef nieuwe ontmoetingen, maak nieuwe vrienden en verdien een extra inkomen.

Maak een account

Het is gratis!

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙