Geld verdienen met de verhuur van je vakantiewoning, privé-kamer of slaapbank

Geld verdienen met de verhuur van je vakantiewoning, privé-kamer of slaapbank

Wist je dat je - ook als particulier - op een heel eenvoudige manier snel extra geld kunt verdienen met de verhuur van je vakantiewoning, privé-kamer of slaapbank? De kans is groot dat je een privé-kamer of slaapbank over hebt die nauwelijks wordt gebruikt. Of je bent vaak van huis wegens werk of relatie. Bedenk eens wat je allemaal met dit extra verdiende geld zou kunnen doen... vakanties, cadeaus, uitjes of die nieuwe televisie die je al een tijdje op het oog hebt. Om maar wat te noemen. Musjroom maakt het mogelijk: verhuur jouw woning, kamer of slaapbank voor last minute overnachtingen en verdien snel dat extra geld!

Hoe werkt Musjroom

Oké, dus je overweegt te gaan verhuren. Je verdient op een heel makkelijke manier een extra zakcentje bij door je woning te verhuren via Musjroom. Via Musjroom kun je ook die leegstaande logeerkamer of zelfs je slaapbank verhuren, hoe tof is dat? Musjroom biedt een app voor mensen die op zoek zijn naar een unieke en voordelige last minute overnachting. Als verhuurder maak jij gebruik van dezelfde app, maar dan als host. Zo kun jij je woning, kamer of slaapbank eenvoudig aanbieden. Je geeft zelf de beschikbaarheid aan en jij bepaalt uiteindelijk wie er bij jou kan boeken. Je krijgt direct na de boeking uitbetaald en je hoeft geen servicekosten te betalen. Super interessant toch?

Wat maakt Musjroom anders dan Airbnb

Musjroom is - in tegenstelling tot Airbnb - in Nederland gevestigd. Musjroom's missie is om een 'Full local exerperience' te bieden. Dit betekent dat we gasten van over de hele wereld willen verbinden met lokale hosts en kleine locale bedrijven. Musjroom rekent geen servicekosten bij hosts. Airbnb is sterk in het aanbod van unieke locaties om je vakantie of weekend weg door te brengen. Een overnachting in een boomhut zul je op Musjroom dan ook niet snel vinden. Gebruikers kiezen voor Musjroom omdat ze een unieke en betaalbare overnachting willen boeken voor de laagste prijs en de lokals willen ervaren.

Wat kan Musjroom voor jou als verhuurder betekenen

Je kiest voor Musjroom omdat dit past bij jouw aanbod en een aantal voordelen biedt ten opzichte van andere aanbieders zoals Airbnb en Booking.com. Wil jij je woning, privé-kamer of slaapbank verhuren en gasten het lokale gevoel laten ervaren? Wordt dan nu gemakkelijk host.


Voordelen van verhuren via Musjroom:

 • Geen servicekosten (gratis)
 • Jij bepaalt wie bij jou kan boeken
 • Jij bepaalt de beschikbaarheid
 • Je krijgt direct na de boeking uitbetaald
 • 24/7 support
 • Tijdelijke actie: gratis professionele foto’s, gemaakt door Musjroom

Hoe word je verhuurder bij Musjroom?

Om je als verhuurder aan te melden bij Musjroom heb je allereerst een account nodig. Het aanmaken van een account is zeer eenvoudig. Download eerst de app via de App Store (Apple) of Google Play (Android). En volg de stappen op het scherm:

 • Open de app en klik op de button ‘Meld je gratis aan’.
 • Vul je voornaam en achternaam in en klik op ‘Volgende’.
 • Vul je e-mailadres en een wachtwoord in en klik op ‘Registreer’.
 • Om host (verhuurder) te worden, druk je in de app rechts onderin op ‘Meer’.
 • Druk op "Word een host’.
 • Volg de stappen op het scherm om je aanbod compleet te maken.
 • Start met verhuren!

Vragen of hulp nodig?

Heb je nog vragen of heb je hulp nodig bij het aanmaken van jouw host-account? Neem dan contact met ons op. Namens het team van Musjroom, heel veel succes met het verhuren van jouw woning, kamer of slaapbank!