Zomervakantie 2021

Zomervakantie 2021

Of je nu in eigen land op zomervakantie gaat of er voor kiest om een ander land op te zoeken, na lang binnen te hebben gezeten heb jij het dik verdiend om deze zomer weg te gaan. Geniet van quality tijd met je gezin of partner door een vakantiehuisje of een overnachting in een Bed and Breakfast te boeken.

Wanneer is de zomervakantie?

Wil je jouw vakantie voor de zomer boeken en vraag je je af wanneer het druk is in Nederland of in andere landen? Kijk dan eens op de pagina van schoolvakanties-europa.nl. Hier staan alle relevante schoolvakanties en weet je wanneer de zomervakanties beginnen. Wil je direct weten wanneer de zomervakantie in Nederland of België is? Ga dan naar de pagina met Nederlandse schoolvakanties of Belgische schoolvakanties.

Run op vakantiehuisjes

De zomervakantie is nog ver weg, maar velen kiezen er al voor om een vakantiehuisje te boeken. Zo weten ze zeker dat ze aankomende zomervakantie niet nog steeds binnen hoeven te zitten. Vooral de luxe vakantiehuisjes met zwembad zijn tot en met de zomervakantie helemaal volgeboekt. Ook de luxe, grote vakantiehuizen met bijvoorbeeld een sauna gaan erg hard. Om regelmatig in een andere omgeving te zitten en uit de dagelijkse sleur te gaan, is belangrijk voor de fysieke en mentale gezondheid. Een nieuwe omgeving brengt ook verfrissende inzichten en een boost in energie. Ben je benieuwd of er nog vakantiehuisjes voor aankomende zomervakantie beschikbaar zijn? Vind en boek jouw volgende unieke verblijf dan hier.

Trip

Een ander leuk idee is om in je eentje of samen met je partner of vriend een trip in eigen land te organiseren. Hop van stad naar stad en overnacht in een B&B of privé kamer bij locals. Zo ontmoet je op een leuke manier nieuwe mensen en zullen alle geheimen van de stad met jou worden gedeeld. Zodra je voor een trip kiest, is het wel belangrijk om rekening te houden met de wensen van je host en dat je voldoende afstand houdt. Zoek op privé kamer en je vindt alle leuke beschikbare overnachtingen voor jouw volgende trip!

Reisadvies

Ben je benieuwd naar het actuele reisadvies om straks niet voor vervelende verrassingen komen te staan? Dan is het handig om de website van de overheid te raadplegen. In Nederland wordt het reisadvies verzorgd door het ministerie van Buitenlandse Zaken. Op deze pagina vind je een wereldkaart van de actuele kleurcodes per land of gebied. Als je in België woont, dan kan je gebruikmaken van dit reisadvies.

Deze blog is met zorg samengesteld door Musjroom – Unieke verblijven. Wil je hulp bij jouw volgende boeking? Neem dan telefonisch contact op of mail naar help@musjroom.com.