Hoe kan ik mijn woning, appartement, kamer of slaapbank verhuren?

Met je Musjroom-account kan je ook host worden. Als je de app opent zie je onderaan een menubalk. Klik aan de rechterkant op ‘meer’. Je ziet direct de mogelijkheid om te schakelen naar host – klik op ‘schakel’. Volg vervolgens het stappenplan om een kamer toe te voegen, foto’s te uploaden, je tarief te bepalen en start met geld verdienen.