Vakantiehuisjes met hond

Is jouw trouwe viervoeter ook een belangrijk onderdeel van het gezin? Dan mag je beste maatje natuurlijk niet ontbreken tijdens de vakantie! Doordat het vaak een hele zoektocht is naar vakantiehuisjes waar honden welkom zijn, hebben we speciaal voor jou een overzicht gemaakt. Zo ben je verzekerd van een complete vakantie.

Paasloo Giethoorn
Faceless

Gehele woning · Delft

Paasloo Giethoorn
Luxe 2 Persoons Vakantiehuisje midden op de Veluwe
Tijmen

Gehele woning · Doornspijk

Luxe 2 Persoons Vakantiehuisje midden op de Veluwe
Bungalow De Duinpan, Zeeland, 10 min van zee
Harm

Gehele woning · Oostkapelle

Bungalow De Duinpan, Zeeland, 10 min van zee
Holidayhome near dunes,forrest and beach
Ilse

Gehele woning · Groet

Holidayhome near dunes,forrest and beach
Villa Vrolité
Caroline

Gehele woning · Bocholt

Villa Vrolité
Gezellig Chalet op de Veluwe
Kevin

Gehele woning · Ermelo

Gezellig Chalet op de Veluwe
De Mooie Liefde, tiny house in Friesland
Caroline

Gehele woning · Kimswerd

De Mooie Liefde, tiny house in Friesland
Natuurhuis Buitengoed Ruysbos
Buitengoed

Gehele woning · Altforst

Natuurhuis Buitengoed Ruysbos
Nice Chalet in beautifull forrest surrounding.
Gertjo

Gehele woning · Wageningen

Nice Chalet in beautifull forrest surrounding.
Great Studio located near Amsterdam
Khloe

Gehele woning · Naarden

Great Studio located near Amsterdam
Heerlijk huis aan het water
Marlies

Gehele woning · Oudega Gem Wymbritserad

Heerlijk huis aan het water

Vakantiehuisje huren met hond

Ben je toe aan een welverdiende vakantie en wil je graag je hond meenemen? Omdat je beste maatje ook vakantie, vrijheid en extra liefde verdient? Dan wil je natuurlijk de leukste vakantiehuisjes waar honden welkom zijn huren! Als je hond een echte zwemmer is, dan zijn de vakantiehuisjes aan zee of aan het water een geweldige keuze. Lekker spartelen in het water. Ook vakantiehuisjes aan het strand zijn vaak geweldig om met de hond over het zand te wandelen.

Handig voor als je op vakantie met de hond gaat

Zodra je met de hond op vakantie gaat, dan is het goed om even stil te staan bij wat je trouwe viervoeter allemaal nodig heeft. Vooral als je hond een bepaalde dieet volgt of kieskeurig met eten is, dan is het handig om meer dan voldoende eten mee te nemen. Doordat je waarschijnlijk in een onbekende omgeving op vakantie gaat, kan het heel moeilijk zijn om de juiste hondenbrokken te vinden. Ook is het handig om iets voor teken mee te nemen. Je wilt er natuurlijk niet achter komen dat je beste maatje wordt gepest door teken en je niet kan helpen.

Neem ook snoepjes mee! Soms kan het voorkomen dat je hond door de dolheid niet meer weet wat hij doet. Zo kan hij zomaar opeens achter andere honden aanrennen of hard de bosjes in duiken. Door snoepjes bij je te hebben, dan kan je jouw trouwe viervoeter belonen bij goed gedrag. Daarnaast weet hij altijd dat hij terug bij jou moet zijn omdat jij wat lekkers hebt.

Een droomvakantie voor jou en je hond

Je hond is vast helemaal gek op jou. En waar de meeste honden echt blij van worden, is een heerlijke wandeling met hun baasje. Lekker even de natuur in of op het strand rennen en gek doen. Neem een tennisballetje mee en de dag kan niet meer stuk. Vaak vinden honden een klein rondje al fijn, maar het is ook belangrijk om regelmatig grote rondjes te lopen. Dit is goed voor de fysieke gesteldheid van de hond en het versterkt jullie band nog meer!

Is er een strandje in de buurt waar je hond lekker in kan zwemmen? Ga daar dan vooral naartoe! Ook al bestaat het risico dat je hond vies wordt, er is niks mooiers dan je hond te zien genieten van zijn tijd met jou. Springt hij het water uit? Doe dan snel een paar stappen naar achter voordat hij jou helemaal nat schudt.

Vakantiehuisje met hond in Europa

Europa heeft heel veel honden en vooral ook hondenliefhebbers. Zodra deze hondenliefhebbers op vakantie gaan, dan nemen ze niets liever hun beste maatje mee. Dat is helaas alleen niet bij ieder vakantiehuisje mogelijk. Daarom vind je hier allerlei vakantiehuisjes waar honden wel welkom zijn!