Musjroom wint de prijs voor 'Geniaal Lokaal' van VISA!

Musjroom wint de prijs voor 'Geniaal Lokaal' van VISA!

'Geniaal Lokaal' is een initiatief dat opgezet is door VISA en De Ondernemer! Tijdens dit initiatief zijn er 15 ondernemers gekozen die hoog scoren op innovatie, onderscheidendheid en duurzaamheid. Het zijn vooral ondernemers die in deze tijd overal mogelijkheden ontdekken om hun business naar een hoger niveau te tillen. We zijn ook uitermate trots om mede te delen dat Musjroom deze win actie heeft gewonnen.

Geniaal Lokaal

De win-actie van 'Geniaal Lokaal' levert ons veel waarde op. De onlinecampagne t.w.v. €2.000,- heeft ons een steuntje in de rug gegeven, zodat onze geniale ideeën een zo groot mogelijk publiek bereiken. Hierdoor verwachten wij twee miljoen impressies te krijgen onder andere op onze website. Dit helpt Musjroom als platform enorm, omdat er significant meer boekingen worden gegenereerd voor onze hosts en hierdoor ons platform meer bloot wordt gesteld aan het publiek.

Waarom Musjroom?

Musjroom heeft niet alleen deze pandemie overleefd, sterker nog we zijn met 300% gegroeid in de laatste kwartalen. Onze ambities zijn om een dergelijke brug te vormen tussen reiziger, lokale hosts en bedrijven. Dit betekent dat wij een zogenoemde 'full local experience' willen realiseren en aanbieden aan gasten. Deze prijs helpt Musjroom om de initiele stappen te nemen richting die visie. Namens het managementteam willen wij iedereen van VISA en De Ondernemer hartelijk bedanken.