Musjroom introduceert 'Huisregels'

Musjroom introduceert 'Huisregels'

Een manier om regels op te stellen voor de verblijven van onze hosts en een manier om gasten een betere ervaring te bieden?. Dat is precies wat we hebben gedaan met de lancering van 'Huisregels'.

Musjroom biedt een platform waarop duizenden mensen bij elkaar komen in diverse, unieke en voordelige accommodaties. Deze verblijfplaatsen worden aangeboden door onze geweldige hosts, die wederom hun best doen om de beste ervaring te bieden voor hun gasten. Sommigen verhuren om extra geld te verdienen en anderen zijn professionele verhuurders die full-time met hun verblijf bezig zijn. Wat ze gemeen hebben is dat ze veel waarde hechten aan hun verblijfplaatsen. Hierdoor is het essentieel dat gasten er netjes mee omgaan. Om dit als platform te waarborgen hebben wij Huisregels gelanceerd.

Wat is 'Huisregels?'

Met Huisregels kunnen hosts regels aangeven die de gasten eraan moeten houden tijdens een verblijf. Hosts kunnen per toegevoegde accommodatie aangeven welke huisregels zij hanteren. Daarbij komt er ook nog een optie om extra huisregels aan te geven. Denk bijvoorbeeld aan het verbieden van roken, alcohol of gezamenlijke feestjes.

Hoe werkt 'Huisregels'?

Huisregels toevoegen aan je accommodatie kan gemakkelijk zowel via de app als de website. Huisregels instellen is optioneel. Het toevoegen van Huisregels gaat als volgt:

 1. Voeg een accommodatie toe en volg de benodigde stappen
 2. Je komt vanzelf bij de stap 'Huisregels'
 3. Geef aan welke standaard huisregels jij hanteert
 4. Voeg desnoods extra huisregels toe
 5. Publiceer je advertentie
 6. Gebruik geen standaard titels
 7. Hou het uniek en kort

 8. Je kan uiteraard ook Huisregels achteraf wijzigen. Dit doe je door:

  1. Te navigeren naar één van je advertenties
  2. Vervolgens druk je op het wijzigen icon
  3. Onder de tab ‘Boekingsinstellingen’ vind je de huisregels die je kunt wijzigen

  Wij zijn super enthousiast over deze feature en hopen dat het enorm veel waarde brengt voor gasten en hosts.