Musjroom kiest Stripe als betalingsgateway!

Musjroom kiest Stripe als betalingsgateway!

Musjroom kiest Stripe als de primaire betalingsgateway. Door deze partnership kunnen we gemakkelijk ons platform opschalen. We zijn opmerkelijk enthousiast over de integratie van een van de meest krachtigste betalingsplatform op aarde.

Musjroom is een bedrijf met ambities om internationaal te opereren. We bouwen intuïtieve producten en services dat onze hosts en gasten overal ter wereld faciliteren en hun leven beter maken. Om die ambities waar te maken hebben we een solide betalingsverwerker nodig die naadloos werkt voor onze gebruikers. Stripe is een van de krachtigste online betalingsplatform met een reeks betalings-API's die handel mogelijk maakt voor miljoenen online bedrijven van elke omvang.

Wat betekent dit voor onze hosts?

Met deze integratie zorgen wij ervoor dat onze hosts veilig, vlekkeloos en snel uitbetaald kunnen krijgen. Daarnaast zorgt deze nieuwe integratie er voor dat iedereen binnen Europa zich kan aanmelden als host en meteen kan beginnen met verhuren.

Wat betekent dit voor gasten?

Niet alleen is deze integratie een significante verbetering voor onze hosts, maar uiteraard ook een belangrijke stap voor onze gasten. Naast het betalen met creditcard en iDEAL kunnen gasten nu ook uit diverse andere betalingsmethoden kiezen, zoals Apple Pay, Giropay, Alipay, Bancontact, FPX, iDEAL, SEPA Direct Debit en SOFORT.


Met deze stap verwachten nog sneller te kunnen groeien, waardoor we kunnen focussen op onze visie van het aanbieden van “Full local experience".