4 nieuwe waardevolle functionaliteiten

4 nieuwe waardevolle functionaliteiten

We luisteren dagelijks naar onze klanten, met als doel om onze platform te blijven verbeteren. We hebben ontzettend hard gewerkt in de afgelopen weken en kunnen met trots mededelen dat we vier nieuwe functionaliteiten kunnen delen met jullie.

Maps Pagina

Met de Maps Pagina wordt er een optie toegevoegd waarmee er aan de hand van een map gedetailleerd bekeken kan worden waar de accommodatie zich bevindt. Dit geeft de mogelijkheid om de omgeving te bekijken, de route naar de accommodatie te analyseren of een beter overzicht te krijgen van de locatie. Het is heel simpel om deze functionaliteit te gebruiken, zoek via de hoofdpagina naar een locatie en je belandt op de Maps Pagina.

Prijzen voor extra gasten

We horen vrijwel elke dag van onze hosts dat ze graag de mogelijkheid willen krijgen om additionele kosten te kunnen verrekenen voor extra gasten bij een boeking. Uiteraard hebben we hier aandachtig naar geluisterd en de beslissing genomen om deze functionaliteit in te bouwen.Al onze hosts kunnen vanaf nu additionele kosten verrekenen voor extra gasten.

De keuze wie de servicekosten betaalt

De hosts hebben nu de mogelijkheid om te bepalen wie de servicekosten betaalt. Mocht een host de servicekosten op zichzelf nemen, dan is dat nu in te stellen. Standaard zijn de servicekosten volledig verrekend op de gast.  Er zijn drie opties mogelijk voor de verrekening : 1. volledige verrekening op de gast. 2. verdeling op basis van 50/50 3. volledige verrekening op de host.

Checkout dag blokkeren tijdens kalendersynchronisatie

Onze hosts hebben in hun feedback richting ons meerdere malen aangegeven dat ze een mogelijkheid willen hebben om check-uit dag te kunnen blokkeren. Hierdoor wordt het namelijk mogelijk om een persoonlijke kalender te synchroniseren. Deze optie is uiteraard vanaf nu ook te gebruiken voor onze hosts en eenvoudig in te stellen. Ga naar je kalender en kies “Wijzig je externe kalender koppelingen” en kies Ja bij de optie "Wil je de check uit dag blokkeren?".

Wij zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe functionaliteiten voor een nog betere ervaring zullen zorgen voor het verhuur van accommodaties door hosts op onze platform.