Musjroom is verkozen tot ‘Starter van het jaar’.

Musjroom is verkozen tot ‘Starter van het jaar’.

Ze zeggen hard werken wordt beloond. We zijn ongetwijfeld beloond met deze prachtige award. We zijn ongelofelijk trots om de titel ‘Starter van het jaar’ van HOV in ontvangst te mogen nemen. Als een tech-startup met buitengewoon innovatieve plannen is dit een ingrijpende aanmoediging voor het voortzetten van onze plannen

In opdracht van de HOV heeft een deskundige jury een aantal lokale bedrijven beloond voor hun onderscheidende, stimulerende en innovatieve invulling van hun ondernemerschap. Musjroom is trots om zich tot de winnaars te benoemen. Deze award is een enorme motivatie voor het hele team om onze torenhoge ambities en plannen te realiseren.

Ons hartelijke dank gaat uit naar de juryleden, notaris en voorzitter Mr. Cindy Ruitenberg, Jan van der Zouw, gelouterde ondernemer en president-commissaris van onder andere Luchthaven Den Helder, Henk Petter, oud-eigenaar Grand Hotel Beatrix en tevens ere-voorzitter van de HOV , Ir. Brigitte Jacobs, architect/CEO KJK Architecten te Den Helder en adviseur Joop de Jong, RA in ruste.