Helpcenter
Hoe plaats ik een boeking?

Een boeking plaatsen is super simpel bij Musjroom. Je kiest je kamer en stuurt de aanvraag naar de verhuurder. Nadat de verhuurder jouw aanvraag geaccepteerd heeft, betaal je voor de boeking en is je reservering afgerond. Via de veilige chatfunctie in de app bespreek je vervolgens met de host hoe laat je in- en uitcheckt.



Nog steeds hulp nodig?
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙