Hoe vind ik een overnachting?

Een overnachting boeken is vrij simpel bij Musjroom. Je opent de app, kiest voor de optie ‘voor vanavond’ of een andere datum. De app laat meteen de geschikte accommodaties in de buurt zien. Let erop dat je de app toestemming geeft je locatie te gebruiken. Je kunt ook zelf zoeken naar een specifieke kamer. Vervolgens selecteer je de kamer die je wilt en stuurt de aanvraag naar de verhuurder.